REMEMBER THOSE WALLS I BUILT, BABY THEY'RE TUMBLING DOWN. THEY DIDN'T EVEN PUT UP A FIGHT. THEY DIDN'T EVEN MAKE A SOUND.


foton: thecobrasnake


Den här bruden är helt klart min främsta inspirationskälla just nu. Har ingen som helst aning om vem hon är förutom att hon är lite läskigt lik Rachel Bilson ibland och att hon kan det där med stil. Och så verkar hon vara Mark the Cobrasnakes nya musa, inte helt fel. Och just ja, jag skulle kunna döda för hennes hår (nästan i alla fall).


Dagens planer består av en kort tur till Öland följt av fyra timmars roadtrip till älskade Göteborg. De kommande tre dagarna blir mina föräldrar inneboende, men det ska nog gå bra.

SLUTET BLIR SÅ VACKERT I EN OKLIPPT VERSION


foto: Alexandra Carr


När jag var liten var jag beredd att ge en hel del för att få sådana här "Pippi Långstrump-tänder" med en massa mellanrum. Jag försökte övertala min tandläkare att jag borde få en sådan tandställning som liksom särar på tänderna. Till svar fick jag bara ett skratt och en kommentar i stil med "men Anna, något sådant finns inte". Idag sitter jag här med mina trångt placerade tänder och är fortfarande avundsjuk på människor med ett leende som på bilden ovan. Det ser hundra gånger mer personligt och charmigt ut än blekta spikraka tandrader.

Ändrade planer: Pappa bestämde sig för att köra upp till Göteborg redan imorgon kväll.
En kväll/natt i Kalmar överlever jag helt utan problem, sedan behöver jag storstadskänslan igen. Jag vill ha spårvagnar, ett större utbud och framförallt min lägenhet.

I DON'T GIVE A DAMN FOR THE SAME OLD PLAYED OUT SCENES, AND I DON'T GIVE A DAMN FOR JUST THE IN BETWEENS


från: freepeople.com

Är det bara jag eller är de här två skorna helt otroligt fantastiska? För knappt tvåhundra dollar blir de mina, men just nu prioriteras andra saker (så som mat, hyra och spårvagnskort). Riktigt tråkiga saker att prioritera, men känns inte som jag har något val.

Två dagar kvar i Småland, men jag har lyckats avancera mig in till Kalmar från landet.
Alltså: jag har ett fullt fungerande internet, full mottagning på min telefon och en jäkla massa TV-kanaler. Ska nog inte bli några problem att överleva dessa två dagar innan bilen drar upp mot Göteborg igen på fredag. Idag skiner till och med solen och termometern vissar tjugofyra grader i skuggan. Jag ska verkligen försöka att inte klaga.

bloglovin RSS Instagram