SOMMAR 2012 / INSTAGRAM

Snapshots från min sommar hittills via Instagram. Användarnamn: addspirit.
 
Idag är jag fullt upptagen med att försöka vinna över en förkylning som tagit beslag på min stackars kropp. Mina vapen: kopiösa mängder med te och vatten, vitaminer i form av nektariner och apelsiner, vågrät ställning i soffan och varulvar och vampyrer på min dataskärm. Än så länge känns det dock som att ställningen är 10-0 till förkylningen, men det vänder nog snart.

NO RETREAT BABY NO SURRENDER

För några dagar sedan klickade jag hem dessa två. Åh jag vill ha paketet nu! Ser fram emot att bära Céline-tröjan slarvigt istoppad i en somrig kjol och skärpet i midjan över mina blommiga klänningar. Kommer bli bra det.

Annars lyssnar jag på en gammal klassiker och inväntar lite simning i OS. Tänkte häva i mig x antal koppar te också i hopp om att få bort min förkylning. Imorgon blir det jobb följt av filmkväll och på onsdag ska jag äntligen få se the Dark Knight rises = väldigt höga förväntningar. Någon som har hunnit se den?

THIS SHIP WILL CARRY OUR BODIES SAFE TO SHORE

Det här är vad som spelas ur mina högtalare för tillfället. På repeat hela dagarna. Då och då varvar jag med Springsteens I'm going down. Åh jag älskar musik som på något sätt lyckats ta sig hela vägen in till själen. Sådan musik som verkligen känns.
 
Det här är för övrigt årets kanske mest oproduktiva dag. Spenderade natten på olika dansgolv och med någon red bull vodka för mycket, så där har ni förklaringen. De senaste timmarna har jag suttit invirad i mitt duntäcke med en rufsig knut högt på huvudet. Jag har lyssnat på musik, kollat på något evighets-cykel-lopp i OS, pratat x antal timmar om inget vettigt alls med Pelle samt ätit gårdagens pizzarester. Har nog inte tänkt röra mig ur fläcken på resten av dagen. Ibland måste man få ha sådana dagar.

bloglovin RSS Instagram