THINGS I LIKE MONDAY

Älskar sådana här töntiga inspirationsbilder från #fitspo. Motiverar mig varenda gång / Emma Stone + Andrew Garfield i the Amazing Spiderman / Roadtrips / Kombinationen Wildfox + Leila (en av mina favoriter från American Next Top Model) / Resor
 
Jag börjar bli trött på att hela tiden be om ursäkt för dåligt bloggande, men så här ligger det till. Mina dagar ser för tillfället i princip exakt likadana ut. Klockan ringer runt 06, sticker iväg på ett 30-minuters konditionspass på löpbandet, sen jobb, jobb, jobb följt av ännu ett träningspass. Därefter är jag så död att jag knappt orkar fixa mig något att äta och i stort sätt varje dag däckar jag innan klockan slagit 22. Jag mår förbannat bra av de här rutinerna, men börjar även känna att nu måste det hända något nytt.
 
Som tur är har jag hela tre resor inplanerade under nästa månad. Om tre dagar blir det ett besök i Köpenhamn, om 18 dagar åker vi till Budapest och om 30 dagar får jag återigen besöka mitt älskade London. Därefter är det sommar och det gör mig så otroligt glad. Under tiden får vi se hur mycket jag uppdaterar här inne. Det är sådant vi märker helt enkelt. Vi säger så här, jag bloggar när jag har något att säga/visa upp. Deal? 

HÄLFTEN AV DE SOM KÄMPAR GÅR UNDER, HÄLFTEN AV DE SOM ÄLSKAR EXPLODERAR

Det blir mycket Håkan nu. Han spelas ur varje butiks högtalare, han skrivs om i var och varannan tidning och han hyllas mer än någonsin. Idag släpptes skivan "Det kommer aldrig vara över för mig" och det är något visst när jag hör hans nya låtar för första gången. Den här gången befann jag mig på crosstrainern på gymmet. Hela skivan från början till slut, på högsta volym, och när de sista tonerna klingade ut insåg jag att svetten rann om mig och att jag under nästan en timmes tid inte ens tänkt på att jag tränat. Jag insåg att människorna omkring mig bytts ut och att jag inte skulle kunna berätta en enda sak om vad som hänt runt omkring mig under de senaste femtio minuterna. Den här gången skippar jag recensionen. Det känns som att ni vet ganska exakt vad jag tycker utan att jag behöver få ner det i ord. 
 
Nu går skivan på repeat här hemma medan jag njuter av en kväll ensam i soffan. Det är allt bra skönt ibland. 

WANTIES

från: Adidas, Nike, Estredeaur, apple, Boy London, H&M och Urbanears

Mina shoppingbegär har förändrats en del på senaste tiden. För några månader sedan var det mest klänningar, smycken och diverse tröjor som fick följ med hem. Nu suktar jag mer efter snygga träningskläder. Vi kör ju vår utmaning hela april månad och allt blir ju lite extra inspirerande om man får springa i snygga kläder och schyssta lurar. Kanske ytligt men väldigt sant. Det här grejerna här över får mer än gärna flytta in i min träningsgarderob.
 
Utmaningen går än så länge väldigt bra (minus två inställda morgonträningar på grund av ömma benhinnor). Vi har även börjat spela tennis varje helg. Fy farao vad roligt det är! När man mest kör intervaller på löpbandet, crosstrainer och spinning känns det skönt att varva med något helt annat. Det blir liksom roligare då. 
 
Vet ni vad, idag är jag ledig. Mitt i veckan så där, himla lyxigt känns det. Har precis kommit hem från ett 30-minuters pass på crosstrainer, ska hoppa in i duschen och sen iväg och möta upp Hanna för frukost på stan. Perfekt på en ledig dag. 

bloglovin RSS Instagram