ORGANISERAD KAOS.


Foto: I love Wildfox

Vet ni vad, nu har jag semester i nästan tre veckor. Och imorgon åker vi till Thailand. Hur underbart är inte det? Försöker dock få lite ordning mitt i allt kaos så här inför resan. Måste lyckas rota fram sommarkläderna, tvätta x antal maskiner och skriva en lista på allt som ska med. Man kan ju tycka att jag kanske hade kunnat göra allt det här lite tidigare, men jag fungerar inte riktigt så. Nej mitt i kaosen och stressen och paniken är där jag brukar hamna. Men det löser sig, det gör det ju alltid på ett eller annat sätt. Skulle även behöva få lite kontroll över den här jävla flygrädslan jag har för att så smärtfritt som möjligt överleva den tio timmar långa resan. Några tips?

Några av er har förresten frågat lite angående resan. Kanske skulle ge er lite svar. Åker alltså till Thailand imorgon, mer exakt Ao Nang-bukten i Krabi. Kommer vara borta i drygt två veckor och hade tänkt spendera dagarna med sol, bad och en massa god mat. Så nu vet ni.

TIPS!


90210, Pretty Little Liars, Vampire Diaries & Modern Family

Den här gången är det inte jag som ska ge er TV-serietips. Nej, jag tänkte att vi kunde vända på steken lite. På torsdag ska jag nämligen spendera x antal timmar på ett flygplan ner till Thailand. Två veckor senare ska jag spendera lika många timmar tillbaka igen. Tänkte försöka tränga undan min flygrädsla genom att fylla min iPad med en massa serier. Mitt enda krav: Det ska vara sådär härligt IQ-befriat underhållande. Älskar egentligen sådana där genomtänkta, mörka serier men den här gången vill jag bara fly in i något enkelt. Ni får ett plus i kanten om ni lyckas tipsa mig om något som innehåller cliffhangers och fjantiga kärlekshistorier. Se bilderna här ovan som inspiration.

Så kom igen nu, ge mig tips!

ADVENTSFIKA.


Lyckades faktiskt ta mig upp ur soffan några ögonblick igår kväll för att adventsbaka med Lisa. Vi testade ett nytt recept - saffranskladdkaka med vit choklad (recept här) och det var makalöst gott. Hamnade dock i matkoma efteråt, men det kan ha berott på kombinationen pizza, massa läsk och sedan den här kakan. Känns troligt att det var så.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka vakna till liv. Känns som jag ligger efter med ungefär tio timmar sömn, men det ska nog gå bra. Jobbar bara två och en halv dag den här veckan sen åker vi till Thailand! Hallelujah moment!

bloglovin RSS Instagram