EN PAUS / GOD JUL

Jag lever och jag har inte glömt bort er. Har däremot ingen som helst lust att blogga för tillfället. Jag vill mest pussa på min systerson, titta på fina kärleksfilmer, äta julgodis och ständigt ha fina människor runt omkring mig. Därför tar jag en paus. På obestämd tid. Under tiden ska jag fira jul med familjen i Kalmar och nyårskyssas i Göteborg. Jag ska se en eller två säsonger av Sopranos och framförallt ska jag ha det förbannat bra.
 
Jag kommer tillbaka, det lovar jag. Så länge önskar jag er en fantastisk jul med en av mina absoluta favoritscener ur Love Actually. Klicka på bilden för att titta. Åh så fin den är.

LONDON 13-17 DECEMBER

Om några timmar sätter jag mig på ett plan till mitt älskade London igen. Fyra dagar med bara shopping, varm choklad, julmarknader och annat mysigt. Ska även besöka Harry Potter-muséet som de riktiga nördar vi är. Min kära Nikon följer med som vanligt så vi kör en bildbomb eller två nästa vecka.
 
Au revoir ✈

JUL PÅ LISEBERG

För tillfället fryser jag hela vägen in till benmärgen. Min allra bästa Lisa fyller år idag och det hela har firats med julmarknaden på Liseberg. Tusentals glittrande lampor, renskav, minusgrader, varm choklad och knäckäpplen. Ungefär så. Mysigt var det men kallt som satan. Trots mina dubbla strumpbyxor och flera lager tyg under dunjackan.
 
Nu är det operation: upptining som gäller. En kopp te, dubbla filtar och serietittande. Den perfekta kombinationen.
 

bloglovin RSS Instagram