10 THINGS I LIKE ABOUT NOVEMBER

1. Att ha mysiga filmkvällar. Helst med sådana där underbara kärleksfilmer som man aldrig tröttnar på, så som 500 days of summer, Love Actually eller the Notebook.
2. Att vira in sig i lite för stora stickade halsdukar, lite för stora stickade tröjor och lite för stora stickade mössor.
3. Att överdosera doftljus. Favoriterna - IKEA:s vaniljdoft eller Voluspas "Suede Blanc".
4. Att få tid att upptäcka nya favoritböcker.
5. Att få tillbringa en hel dag i sängen invirad i duntäcket och favoritserien på datorn.
6. Att få smygstarta julen med Starbucks tomtelatte, pepparkaksmuffins och säsongens glöggsmak.
7. Att stanna inne en hel kväll med favoritmusiken strömmandes ur högtalarna.
8. Att måla naglarna i sådana där mörka härliga färger istället för sommarens alla pasteller.
9. Att gå igenom en stad upptänd av en massa julbelysning.
10. Att dricka mängder av varm choklad med extra mycket grädde och extra mycket marshmallows.

I GO BACK TO BLACK

Issue 1.3 / Cubus / Top Shop / Marc by Marc Jacobs / River Island / Have2Have
 
Jag är en av alla dem som brukar säga saker som att färger livar upp vintern, men i år är jag beredd att tänka om. Det finns så himla mycket snyggt i svart för tillfället och jag vill ha rubbet. Några av grejerna är redan på väg hem till mig, bland annat de där supersöta ballerinaskorna med små katter på tårna. Älskar dem!
 
Är hemma från jobbet idag vilket stressar mig för jag har ungefär hundra saker jag måste få gjort den här veckan. Men när febern tar över kroppen och den där känslan av orkeslöshet tar över så är det inte mycket att göra. Får spendera dagen under mina dubbla filtar och veckans serier som jag redan hamnat efter i. Först ut Dexter, följt av Homeland, Walking Dead och Revenge.

NEW WEDGES

Sedan i somras har jag letat efter den perfekta kombinationen av sneakers och kilklackar och det är då inte lätt. Oftast är de alldeles för klumpiga, för höga eller för detaljrika. För någon vecka sedan hittade jag dessa svarta från Aldo och de kändes sådär helt perfekta. Precis som jag vill ha dem. Älskar att man knappt ser att det gömmer sig en kilklack där under allt svart skinn och små silvernitar. De här kommer användas flitigt i vinter, allra helst i kombination med en vippig kjol och något grovstickat. Eller kanske till den tunna festklänningen för att "klä ner" den lite.
 
Just nu ligger jag invirad i två filtar med 39 graders feber och en hals som skriker vid minsta inandning. Härligt verkligen. Hann gå ut i stormen, gå till jobbet för att gå hem redan vid lunch. Så nu blir det vila, mycket sömn och serier så ska det nog bli bra till slut.

bloglovin RSS Instagram