YOU'RE FROM THE 70'S BUT I'M A 90'S BITCH

source

Min energi är äntligen tillbaka. Åh som jag har saknat dig! Förra veckan spenderades i någon slags depression helt utan anledning. Helt orkeslös och utan vilja och motivation till att göra något alls. Nu känner jag äntligen igen mig själv igen. Efter en veckas träningsuppehåll körde jag ett pass på crosstrainern och när svetten rann längs ryggraden och endorfinkickarna tog över kroppen kändes allt plötsligt så där enkelt igen. Jag älskar det.
 
Nu kör jag ett gammalt lyckopiller ur högtalarna, bokar tågbiljetter till Köpenhamn och överröser mig själv med inspiration på we heart it. Imorgon blir det tillbaka till gymmet för ett intervallpass på spinningcykeln. Känns bra att vara tillbaka igen.

ALL ADVENTUROUS WOMEN DO

Det finns inte mycket positivt med måndagar, förutom en sak - nytt avsnitt av den fantastiska serien Girls. Jag älskar det här! Lena Dunham (som även spelar huvudkaraktären Hannah) har skapat något så verklighetsförankrat och hysteriskt roligt på en och samma gång. Fyra helt vanliga tjejer försöker skapa sig ett liv i New York med allt vad det innebär. Jag överdriver inte när jag säger att jag legat dubbelvikt av skratt i min ensamhet under vissa scener. Scenen här över är min favorit. Den är så sorgsen och sådär lyckorusig på en och samma gång. Säsong två har nyss haft premiär på HBO och än så länge är den guld värd. Ni bara måste se det här!
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen följt av sängen. Segaste måndagen i världshistorien har avverkats men imorgon är det tisdag och ny energi. Förra veckan var en riktig skitvecka, men jag känner redan nu att den här kommer bli bättre och på torsdag ska en ny resa äntligen bokas. Och vet ni, snön som kom igår har redan försvunnit. Det går bra nu.

I ALWAYS SAW YOU AS A KIND OF KEEPER

Snön har kommit tillbaka till Göteborg och jag försöker trotsa den bäst jag kan genom att påbörja årets vårgarderob. Den här fina saken hittade jag på H&M Trend och man känner sig sådär extra romantisk i den. Tänker att den blir lite extra fin till en svart tight kjol eller något somrigt och vippigt.
 
Fredagens bravader har satt spår i min kropp även idag. Vaknade efter tretton timmars sömn med världens huvudvärk och kände mig allt annat än utvilad. Efter x antal timmars segande i soffan tog jag mig in i duschen, fick på mig lite normala kläder och mötte upp en vän för söndagsmiddag nere på stan. Nu har matkoman tagit över min kropp, men herregud vad gott det var! Ska slå på någon film sen blir det tidigt i säng. Imorgon är det dags för jobb igen och då ska jag banne mig vara pigg.
 
Hur har er helg varit?

bloglovin RSS Instagram