NY BLOGG

 
Efter drygt fem år på blogg.se säger jag nu tack och hej och tar mitt pick och pack och flyttar till Wordpress. Jag känner att jag behöver något nytt. Dels för att jag har haft så mycket problem med blogg.se på senaste tiden att jag helt enkelt inte orkar mer, men även att jag tror att det där med nystart kan vara en bra grej.
 
Så nu kör vi Wordpress. Jag hoppas vi kommer få det mysigt tillsammans. 
 
Ni följer väl med mig? 

BUDAPEST 17-22 MAJ

Gammal bild från Barcelona 2010
 
Om några timmar sätter dessa två tjejer sig på ett flyg till Budapest. Fem dagar av bara god mat, 30-gradig värme, uteserveringar, varma källor, upptäckande och inga som helst måsten.
 
Min älskade vän Nikon följer självklart också med på resan så ska försöka köra en bildbomb eller två när vi kommer hem. Under tiden finns jag på instagram, nick: addspirit. Ciao! 

HEART OF NOWHERE

Underbara Noah and the Whale har släppt ett nytt album och det har till och med fått mig att ta en paus från mitt maniska lyssnande av Håkans platta. Det måste ju ändå vara ett tecken på att det är jäkligt bra? Här kan ni lyssna, och här och här har ni mina favoriter. 
 
Jag har förresten haft en sådan där riktigt underbar och fantastisk helg. Igår var det min födelsedag och det hela firades med de finaste vännerna. Rosévin i solen, middag på en av mina favoritrestauranger, tropiska drinkar, överraskningar, färgglada fruktshots och slutligen x antal timmars dansande på en scen till sådana där låtar som alla faktiskt kan men som ingen vågar erkänna i nyktert tillstånd. Jäklar vad kul vi hade! Själva födelsedagen spenderades på brunch följt av Vänner-maraton i soffan. En sådan himla fin födelsedagshelg! 
 
Nu taggar vi för Budapest. Tre arbetsdagar kvar sedan drar vi! 

bloglovin RSS Instagram