LÖSENORDSSKYDD

Jag har tänkt på det här med bloggandet. Är inte riktigt redo att sluta med det helt, men jag kommer tills vidare kräva ett lösenord för er som vill läsa. För att få tag på lösenordet är det bara att maila mig på addspirit@hotmail.com.
 
Om två veckor åker jag till Thailand och fram tills dess är bloggen öppen som vanligt.

EVERY DEMON WANTS HIS POUND OF FLESH, BUT I LIKE TO KEEP SOME THINGS TO MYSELF

Spenderade helgen som var hos mina föräldrar i Kalmar och fick med mig ett hekto kärlekste hem. Hur fint liksom? Små sockerhjärtan och grönt precis som jag vill ha det. 
 
Har förresten lite blandade känslor när det gäller bloggen just nu (därav den glesa uppdateringen). En del av mig älskar det. Älskar att få uttrycka mig i ord, dela med mig av mina foton och det som inspirerar mig. En annan del av mig känner en märklig känsla av obehag. Obehag för vem och vilka som läser och hur de väljer att tolka mina ord. Jag vill att det här ska vara ett ställe där jag känner att jag kan skriva av mig utan att reflektera över vad folk tycker och tänker och just nu känner jag inte att jag kan det. Tyvärr. Just därför kommer bloggen gå lite på sparlåga den närmsta tiden fram tills att jag beslutat mig för hur jag vill göra. Känner mig inte redo att sluta helt, gillar det alldeles för mycket, men ibland är distans och en paus från det den bästa lösningen. Så vi får se helt enkelt. 
 
Under tiden kan ni följa mig på instagram, nickname addspirit
 

bloglovin RSS Instagram