MY NEW PINK BABY

Här har ni min nya bästa vän. En iPhone 6s i pink rosé och jag känner redan nu att vi kommer att komma riktigt bra överens hon och jag. Det var liksom kärlek vid första ögonkastet ♥
 
Har en sådan där riktig myshelg med tända ljus, varm choklad och TV-serier. Ska precis börja titta på Mr Robot som jag hört mycket bra om. Någon som har sett den? 
 

I JUST WANNA FIGHT WITH EVERYONE ELSE

Precis så här känner jag just nu. Jag vill mest krypa ihop till en liten boll, dra täcket över huvudet och spola fram tiden ett par dagar. Operationen som jag väntat på i vad som känns som en evighet blev framskjuten. Först efter att jag blivit inlagd med dropp och skit kom de på att de faktiskt inte hann med mig just då. Det suger. Efter att ha förberett mig mentalt (läs: försökt tygla min rädsla för sjukhus och nålar) kändes det som att luften rann ur mig när jag helt enkelt fick vända och åka hem igen. 
 
Fuck. 
 
Men jag har fått tid igen om en vecka så jag håller alla mina tummar och tår och ber till gudarna att det blir av den här gången. Snälla gör det ni också för nu har jag ledsnat rejält på de här jävla gallstenarna. 
 

GOING FASTER THAN A MILLION MILES AN HOUR, TRYING TO CATCH MY BREATH SOME WAY SOMEHOW

Foto: Jag, Thailand 2014
 
Idag kom minusgraderna till Göteborg och som vanligt känns det lite som en smäll på käften när man kliver utanför dörren. Därför drömmer jag mig tillbaka till varma dagar i Thailand och Mexico och räknar ner dagarna till Dominikanska Republiken. Etthundratre stycken för att vara exakt.
 
Har spenderat dagen med födelsedagsfirande hos min älskade systerson som fyller sex år. Nu ligger jag i soffan under filten och tittar på Manchester City - Liverpool i väntan på kvällens Så mycket bättre. Den här veckan har varit ren skit. Har drömt mardrömmar om blodiga operationer i princip varje natt och därmed vaknat upp med ett ryck och långt ifrån utvilad. Nu är det bara två dagar kvar tills jag ligger på operationsbordet, och även om jag får ont i magen bara av att tänka på det så känns det ändå förbannat skönt att äntligen få det gjort. 
 

bloglovin RSS Instagram