JAG BÖRJAR TRO ATT VI KAN GÅ GENOM ELD.

Jag har haft en riktigt perfekt start på semestern. Strålande sol, klarblå himmel och över tjugofem grader i skuggan. Det är vid sådana här förhållanden som kameran går på helvarv så vi kör en bildbomb helt enkelt.

Fredagen spenderades på Göteborgs utan tvekan bästa sommarställe - Bar Flamingo. Blev helt såld på mindre än en minut. Allt är utomhus och allt är täckt av små söta flamingos och färgglada partylampor. Så jäkla mysigt! Vi körde middag + rosévin innan vi gick vidare till nästa ställe. Trillade i säng runt fem på morgonen helt slutkörd.

Vaknade till liv runt lunch på lördagen och mötte upp Anna + annat folk på klipporna vid havet. På kvällen blev det grillfest hos Lisa med färskpotatissallad och hemmagjord bärpaj. Hur gott som helst.

Och än så länge har min söndag sett ut som här ovan. Nu blir det middag och filmmys hemma i lägenheten. Perfekt avslut på helgen.

Imorgon tar vi bilen och drar söderut. Till Malmö för att vara mer exakt. Är tillbaka om några dagar. Ciao!

SUMMERTIME AND THE LIVING IS EASY.


Vet ni vad, nu har jag officiellt semester. Tre veckor av bara en massa roligheter, jag kan knappt tro det är sant. Så nu tänker jag korka upp vinet och placera mig med vänner på balkongen. Vi hörs!

VI MÅSTE AKTA OSS FÖR ALLA BÄTTRE FÖRR, FÖR LEDA OCH TRISTESS.


Foto: Jag, Nikon D5000 Tamron 17-50 mm

Jag mår så himla bra just nu. Har två dagar kvar till semestern, sjutton dagar kvar till Grekland och igår hade jag en superfin kväll på klipporna med mina två finaste. Blev kvällsdopp innan jag kröp ner under filten framför senaste avsnittet av Pretty little liars och en kopp te. Hur skönt som helst.

Nu blir det jobb igen innan jag möter upp Anna för lite shopping. Behöver köpa lite tråkiga nödvändigheter så som slappa baslinnen och ett par nya sandaler. Livsviktiga grejer ni vet. Ha en fin torsdag!

bloglovin RSS Instagram