ANDRA LÅNGGATAN-FLICKORNA MED HJÄRTAT AV PÅ MITTEN


förlåt för en lite oplanerad bloggpaus, men det har helt enkelt inte funnits tid för bloggen de här dagarna. min älskade anna har varit på besök och med henne kom även sommarvärmen. med bara ben och en öl i handen har jag njutit av den här underbara helgen. på lördagen var det dags för andra långdagen där stans bästa gata förvandlades till en gigantisk folkfest med livemusik, loppisar och öldrickande på trottoarerna. tänkte försöka beskriva dagen/kvällen i ord men jag ger er en bildbomb istället där bilderna får tala för sig själva.

idag har baksmällan varit otroligt snäll mot mig. har spenderat flera timmar ute i solen med grillning och ett försök att förbättra den icke existerande brännan. nu är det snart dags att ta ett ryck och orka med tre dagar till i skolan sen är det sommarlov på riktigt. hur underbart är inte det?

CRAZY ME DON'T THINK THERE'S PAIN IN BARCELONA


behöver jag säga att jag är grymt nöjd över resultatet i matchen igår eller syns det på bilden? allting gick precis som jag ville, ett snabbt mål från barca, en frustrerad christiano ronaldo med gråten i halsen matchen igenom (som på något mirakulöst sätt klarade sig undan ett rött kort x antal gånger) och en messi som lyfte bucklan efter nittio minuters klockrent spel. känner mig lite sliten idag, men det är smällar man får ta efter en champions league final. högtalarna spelar dagen till ära I'm from Barcelona och snart ska sista rycket på grupparbetet fixas. tror jag måste förbi espresso house och köpa lite energidrivande förtäring om jag ska orka tänka idag.

2-0 till barca blev det förresten. 2-0! jag som hade tippat på 0-0, förlängning och straffar. hur underbart var inte det?

IKVÄLL: CHAMPIONS LEAGUE FINAL


nu är det inte långt kvar till årets främsta fotbollskamp (om ni frågar mig). kl. 20.45 börjar en nittio minuters lång kamp mellan europas just nu främsta lag: barcelona och manchester united. jag är fortfarande lite bitter över att liverpool inte tog sig hela vägen i år, men äsch, det här ska bli jäkligt kul att se. nu blir det in i duschen, sen iväg och möta upp en kompis för öldrickande och skrikandes framför storbilden. mitt hjärta skriker barca! barca! barca! men mitt förnuft säger att det blir christiano ronaldo som står där med pokalen i år igen. jag tror jag gör bäst i att inte nämna här vad jag tycker om ronaldo, och manchester united överlag. det skulle bli lite för mycket fula ord och svordomar för att vara min blogg.

någon mer som ska se finalen? i så fall: vilka hoppas ni på?

förresten, opponeringen på debattartikeln gick superbra så nu har jag anledning att fira ikväll.

bloglovin RSS Instagram